Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Ηχηρό ΟΧΙ από τους «κομμένους» στην επιλογή του Δημάρχου.



Δεν του βγήκε του Κυρ Γιάννη !!!
   Ηχηρό ΟΧΙ από τους «κομμένους» στην επιλογή του Δημάρχου. Όπως είχαμε προβλέψει στην προηγούμενη ανάρτησή μας ο Γιάννης Μπίκος βρήκε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην επιλογή  του στην Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου στο πρόσωπο του κ. Κώστα Ταξιάρχη.

   Τουλάχιστον τέσσερις από την συμπολίτευση (και λέμε τουλάχιστον, γιατί η ψηφοφορία είναι μυστική) ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ την επιλογή του Γιάννη Μπίκου με αποτέλεσμα να μην έχουμε την σχετική πλειοψηφία των 50% +1 για την εκλογή του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου.

   Εμφανώς ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ο Δήμαρχος ανακοίνωσε τους Νέους Αντιδημάρχους και σύμφωνα με την ανάρτηση που κάναμε το πρωί σήμερα.




Νέα εκλογή για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα, όπου αναμένονται ισχυρές ζυμώσεις και πιέσεις από τον Δήμαρχο στους «κομμένους» αντιδημάρχους.

2 σχόλια :

  1. Μωρέ προβλήματα που έχει ο κόσμος...
    Η καρέκλα! Η καρέκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι νέοι αντιδήμαρχοι ανακοινώθηκαν απο τον ''κυρ Γιάννη'' αγαπητοί φίλοι.Καμία ζύμωση λοιπόν αυτήν την εβδομάδα. Ευχή μας μόνο για καλή επιτυχία στο έργο τους. Όσο για τους κομμένους πρώην αντιδημάρχους δύο χρόνια ήταν αρκετά,απο 50.000 ευρώ μισθούς στους λογαριασμούς τους. Μόλις κόπηκε το χρήμα γίναν συνταγματαρχαίοι και κάναν πραξικόπημα!!! Ας θυμηθούν οτι οι συνταγματάρχες στην Ελλάδα καταλήγουν στη φυλακή ισόβια. Η αχαριστία είναι αμάρτημα βαρύ και δε συγχωρείται ούτε απο το Θεό. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ.
    Τόπος στα νιάτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλώ να είστε Κόσμιοι και Πολιτισμένοι στα σχόλιά σας σύμφωνα και με το ύφος και το στυλ του blog
- Ένα όνομα (ή ψευδώνυμο) θα βοηθούσε πολύ στον διάλογο.
- Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια θα διαγράφονται και αντίγραφά τους είναι στην διάθεση οποιουδήποτε τα ζητήσει επώνυμα.

Δείτε επίσεις:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...