Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Αλλαγή Προέδρων και Αντιδημάρχων


    ΗΝέα διοίκηση του δήμου είναι πρό των πυλών πλέον. Σήμερα ψηφίζονται οι Πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου των Κοινωφελών Επιχειρήσεων και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο αναμένεται να ανακοινωθούν και οι αναλήψεις των καθηκόντων των νέων Αντιδημάρχων.

   Αναλυτικά και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες (που μπορεί να άλλάξουν οι Αντιδήμαρχοι την τελευταία ώρα) οι θέσεις διοίκησης είναι οι παρακάτω:
  •  Ο κ. Χούλια Κώστας Αντιδήμαρχος Οικονομικών.
  • Η κ. Κοκκίνου Αικατερίνη Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Εμπορείου (ένα κομμάτι της πρώην διοίκησης Λαγογιάννη και ένα κομμάτι Αντιδημαρχίας Μανάκη)
  • Ο κ. Κωρόνας Ανδρέας Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.
  • Η κ. Γιαλοψού στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πρασίνου.
  • Ο κ. Τζίκας Λάζαρος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού.
  • Ο κ. Ταξιάρχης Κώστας Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.
  • Ο κ. Βαϊνάς Ζήσης Πρόεδρος ΔΕΥΑΧ με Αντιπρόεδρο τον. κ. Αλεκάκη (χωρίς να αποκλείεται και το αντίθετο).
  • Ο κ. Πατσίδης Πασχάλης παραμένει στην θέση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Χαλκηδόνας (γνωρίζοντας όλοι τις πιέσεις που δέχτηκε ο Νην από τον Πρώην Δήμαρχο να τον διατηρήσει στην θέση αυτή).
  • Ο κ. Αλεξανδράκης Γιάννης Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Χαλκηδόνος».
   ΜΕΓΑΛΟ ερωτηματικό παραμένει η μη αξιοποίηση επιτυχημένων προέδρων και Αντιδημάρχων της προηγούμενης διετίας όπως του κ. Πλαγάκου και του κ. Βλαϊκούδη (Οικονομολόγοι και οι δύο), μεγάλο ερωτηματικό παραμένει επίσης η ΜΗ αξιοποίηση - "άδειασμα" των έμπειρων κατά τα άλλα Δημοτικών Συμβούλων Μανάκη και Λαγογιάννη, καθώς και η στάση που θα κρατήσουν στα επόμενα Δημοτικά Συμβούλια οι "κομμένοι".

 "One man show" αναμένεται να δούμε στην επόμενη Διετία.

   Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο έργο των Νέων Προέδρων και Αντιδημάρχων, που κατα γενική ομολογία θα είναι πολύ δύσκολο, με πόρους κομμένους κατά πολύ από τα προηγούμενα χρόνια και μια Κοινωνία που συνεχώς απετεί περισσότερα από το "Κοινωνικό πρόσωπο" του Δήμου.

1 σχόλιο :

  1. Περίοδος χάριτος δεν υπάρχει κι αυτοί συνεχίζουν τα μαγειρέματα και τις εξυπηρετήσεις; Αν δεν τα παν καλά, την άνοιξη μας βλέπω με επίτροπο... Ας προσέξουν λοιπόν κι ας τρέξουν να προλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλώ να είστε Κόσμιοι και Πολιτισμένοι στα σχόλιά σας σύμφωνα και με το ύφος και το στυλ του blog
- Ένα όνομα (ή ψευδώνυμο) θα βοηθούσε πολύ στον διάλογο.
- Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια θα διαγράφονται και αντίγραφά τους είναι στην διάθεση οποιουδήποτε τα ζητήσει επώνυμα.

Δείτε επίσεις:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...