Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Αναστολή λειτουργίας εκπομπής



 Του Απόστολου Στεργιάδη,
  A
γαπητοί μου φίλοι και τηλεθεατές της εκπομπής «Πολιτιστική Ζωή» μετά λύπης μου σας ενημερώνω πως η εκπομπή, αναστέλλει την λειτουργία της για τεχνικούς λόγους. Ο τεχνικός μας κ. Ορφανίδης για προσωπικούς – επαγγελματικούς λόγους δεν μπορεί να μας παρέχει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, κατά τις οποίες ΔΕΝ αμειβόταν, και δυστυχώς η εκπομπή δεν μπορεί να εκτελεστεί.

   Κατ’ αρχάς θα’ θελα να ευχαριστήσω το κανάλι XALKHDONA-THESS TV, την Εφημερίδα «Ελεύθερο Βήμα» και ιδιαίτερα τον κ. Θεοδοσιάδη, που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν βήμα στο κανάλι για τις οκτώ εκπομπές που έγιναν έως σήμερα.

   Ευχαριστώ θερμά τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Δευτεροβάθμιες Ενώσεις και Ομοσπονδίες, καθώς και τις Εθελοντικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας για την συμμετοχή τους στη Συνέντευξη.

   Και τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 3.300 περίπου θεατές της εκπομπής καπό την ιστοσελίδα του καναλιού XALKHDONA-THESS TV και των πολυάριθμων τηλεθεατών από τα blog «takalanta» και «Δημότες Χαλκηδόνος».

   Όλες τις εκπομπές της «ΠολιτιστικήΖωή» θα τις βρείτε στην σελίδα του blog μας και μπορείτε να μας διαβάζετε στην στήλη μας στην Εφημερίδα «Ελεύθερο Βήμα».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλώ να είστε Κόσμιοι και Πολιτισμένοι στα σχόλιά σας σύμφωνα και με το ύφος και το στυλ του blog
- Ένα όνομα (ή ψευδώνυμο) θα βοηθούσε πολύ στον διάλογο.
- Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια θα διαγράφονται και αντίγραφά τους είναι στην διάθεση οποιουδήποτε τα ζητήσει επώνυμα.

Δείτε επίσεις:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...