Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Δημοτικό Συμβούλιο 31-10-2012

Νέα αίθουσα - Νέος Δήμαρχος στο Δήμο μας, σε μια ενδιαφέρουσα συνεδρίαση της 31 Οκτωβρίου.


Δήλωση αποχώρησης από τον κ. Δαϊκούδη και την σκυτάλη του Δήμου αναλαμβάνει ο κ. Μπίκος, με μια τοποθέτησή του στο Δ. Συμβούλιο που ήταν γραμμένη και την διάβαζε, κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει ο κ. Μπίκος στο "στημένο" κείμενο.
- Για παραπλάνηση του εκλογικού σώματος κατήγγειλαν οι σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης κ.κ. Οκλαλιώτης Α. και Τσανής Π. την ανταλλαγή Δημαρχίας από τους (Συν)Δημάρχους, ενώ οι αρχηγοί τους εκφράστηκαν με ευχές για την Νέα Πορεία του Δήμου!
- Παράξενη και υπερβολική μας φάνηκε η επίθεση του απερχόμενου Δημάρχου στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Μεσήμβριας για την άρνηση πρόσκλησης στην εκδήλωση "Η Μεσημβρία της Ρωμιοσύνης" στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκη.
- Παραίτηση του κου. Β. Μωυσίδη από  τον Οργανισμό διαχείρισης στερεών αποβλήτων όπου ανοίγεται ο δρόμος για τον κ. Αραμπατζή.
- Παραιτήσεις στην διάθεση του Νέου Δημάρχου είχαμε και από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Βλαϊκούδη και Λαγογιάννη. (έπεται ολοκληρωτικός ανασχηματισμός στον Δήμο).

- Το δεκάλεπτο του Δημότη επεχείρησε να τοποθετηθεί ακόμη μία φορά για την ποιότητα του νερού ο Λυκειάρχης κ. Βασιλιάδης αλλά αυτή τη φορά διακόπηκε πολλές φορές από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΧ κ.κ. Κορώνα και Αλεκάκη, μια ανούσια και άκρως αποκρουστική επίθεση σε ένα πολίτη με τον χειρότερο τρόπο !

   Οι διαχειριστές του blog του ευχόμαστε ολόψυχα στον Νέο Δήμαρχο να καταφέρει μια αποδοτική και γεμάτη έργα διετία, κάτι που δεν είδαμε τα προηγούμενα χρόνια ούτε από τον Δήμαρχο, ούτε από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων και περιβάλλοντος !

Η δήλωση του κ. Γιάννη Μπίκου για την ανάληψη της Δημαρχίας:


     Κύριε Πρόεδρε, κ. Δήμαρχε, αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί συνδημότες.
Θέλω και γω να ευχαριστήσω, τον Δήμαρχο Π. Δαϊκούδη, γιατί παραιτούμενος από την θέση του  Δημάρχου προκειμένου να τον διαδεχτώ, τηρούμε την συμφωνία που δώσαμε στους συνδημότες μας, και τιμούμε την ψήφο και την εμπιστοσύνη του λαού του Δήμου Χαλκηδόνος, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010. είναι μία απόφαση που τον τιμά ιδιαίτερα και τον συγχαίρω για αυτό.
   Επίσης θέλω να αναγνωρίσω και την θετική στάση του λαού των Κουφαλίων προς αυτή την κατεύθυνση. Η περίοδος που διανύσαμε, ήταν μια δύσκολη μεταβατική περίοδος, λόγο της μεταρρύθμισης του "Καλλικράτη". Έχουμε θετικό έργο το οποίο οφείλουμε όλοι μαζί να πολλαπλασιάσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να ενώσουμε τις κοινωνίες του Δήμου. Τα αποτελέσματα αυτής της πορείας μας θα αποτελέσουν τα εχέγγυα ώστε να διεκδικήσουμε μια νέα θητεία, ενωμένοι όλοι μαζί και στοιχισμένοι κάτω από τη σημαία της παράταξης, της "Ανεξάρτητης Ισχυρής Ένωσης" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Δαϊκούδη. Με στόχο να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες στους συνδημότες μας.
   Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο, μέσα από την καρδιά μου, για την πορεία που είχαμε μέχρι σήμερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλώ να είστε Κόσμιοι και Πολιτισμένοι στα σχόλιά σας σύμφωνα και με το ύφος και το στυλ του blog
- Ένα όνομα (ή ψευδώνυμο) θα βοηθούσε πολύ στον διάλογο.
- Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια θα διαγράφονται και αντίγραφά τους είναι στην διάθεση οποιουδήποτε τα ζητήσει επώνυμα.

Δείτε επίσεις:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...